KANGA VALLS

KANGA VALLS és reconegut com el precursor d’un nou estil de dansa urbana dins i fora del nostre país.

Kanga s’ha format a les millors escoles de hip hop de Los Ángeles, Tokio, Londres i París. Viatja regularment a diversos països del món (Rússia, França, Estats Units, Anglaterra, Alemanya, Japó…) en busca de nous ingredients que enriqueixin el seu inconfusible estil.

Kanga fusiona el funk i l’old school d’arrel americana amb l’energia, tècnica i mentalitat de creació contemporània asiàtica, combinats amb un flow de personalitat única. El seu èxit és fruit de que, lluny de tancar-se en formats prefabricats de ball, el coreògraf descobreix noves formes d’expressió de la dansa urbana. Els moviments semblen guiar la música que acompanya al ballarí: colpegen la batería, rellisquen per la trompeta o es passegen pels teclats d’una música acuradament seleccionada i gens convencionals: Electrofunk, Techno, Trip Hop, Hip Hop Undergroud…

Guanyador de nombrosos premis nacionals e internacionals, com el Campeonat Europeu de Hip Hop celebrat a Lido Di Jesolo (Itàlia), els campeonats d’Espanya 2002/04/05 i el campeonat Nike Rockstar Workout, el coreògraf i ballarí català ha treballat juntament amb professionals de la talla de “Chambao”, “S Club 7” i “El Tricicle”.