PROFESSORAT

Aquest és l'equip de professors/es

KANGA VALLS

HIP HOP, POPPING, LOCKING

Ballarí i coreògraf català amb una carrera de 20 anys com docent i sobre l’escenari. Fundador, coreògraf i ballarí de la companyia Kulbik Dance (guanyadors del programa televisiu “Tú Sí Que Vales” 2011. Kanga Valls ha presentat dos espectacles al Mercat de les Flors de Barcelona, “CAMINS” 2014 e “InSomni” 2015. Aquest últim projecte en col·laboració amb la Cobla de Sant Jordi.

Com a docent ha treballat a Itàlia, Alemanya, Rússia, França, Anglaterra, Israel i Suïssa.

Fa 4 anys va arribar el moment de donar un pas endavant i plantar físicament un espai que representi el treball d’aquest coreògraf i docent per investigar sobre la dansa i, d’aquesta forma, arribar als escenaris amb noves generacions de ballarins que vulguin aprendre aquests estils de ball mitjançant les formacions que s’ofereixen, classes dirigides per a l’especialització en estils, freestyle i preparació de competicions i concursos.

ALBA BLASCO

CONTEMPORANI FUSIÓ

Formada en diferents escoles de Barcelona, Londres i Japó en dansa clàssica, contemporània, jazz i i hip hop.

Treballa com a ballarina i actriu en diferents anuncis publicitaris. Els més recents: Pepsi, Giorgi, Audi, Perfume by Shakira, Taco Bell, Mc Donald’s, Tomorrowland.

Ha format part de videoclips per a cantants com Shakira & Prince Royce, Louane, Foxes, Clara Peya, Mario OT i diferents esdeveniments per a empreses com Sintonizart, En Paralelo Productions, Cuatr8chos, l’Espectacleria i Les Filles Föllen.

Ballarina en diferents programes de televisió: Gala de nochebuena para TVE (Telepasión), Gala Nochevieja para AragonTV, Hora Punta TVE, Crackòvia i Polònia TV3 i Comics Show TV3. Directora de Costa Brava Events, empresa especialitzada en l’organització artística per tot tipus d’esdeveniments.

Fa 4 anys que imparteix classes a MUSIQUE DANSA. La seva passió i amor per la dansa encaixa perfectament amb la filosofia d’ensenyament de l’escola, es sent molt còmoda i agraïda de formar part de Musique.

ARI ARÀNEGA

HIP HOP JUNIOR

Ballarina, coreògrafa, educadora infantil i social formada en el món de la dansa urbana. Treballant així tots els estils que l’engloben però sobretot aprofundint les bases i el coneixement de la cultura.

La seva formació està basada en la cultura Hip Hop viatjant tant de forma nacional com internacional per aprofundir en els coneixements d’ella, aprendre la història, la cultura, l’estil i la pedagogia dels primers i els millors ballarins/es de l’actualitat. Imparteix workshops de Locking i Popping a nivell nacional.

MARC PAJUELO

HIP HOP YOUTH I JUVENIL

Format en danses urbanes en diferents escoles de Barcelona, Los Ángeles (The Movement Lifestyle, Debbie Reynolds…) i Japó (Dance Studio i StudioSwag).

Durant molts anys ha sigut participant de diferents grups de competició i en diferents campus de ball a nivell europeu.

Actualment imparteix classes a nivell nacional en diferents escoles de dansa. I paral·lelament continua obrint-se camí com a ballarí professional en diferents esdeveniments com el Festival Cruïlla i a la sala Pacha.