Qui som

“Musique Dansa” és una escola especialitzada en l’Street Dance (Hip Hop, Popping, Locking, Jazz Rock, Robot Dance) i la Dansa Contemporània.

Dirigida per Kanga Valls, ballarí i coreògraf català amb una carrera de 20 anys com a docent i sobre els escenaris. Fundador, coreògraf i ballarí de la companyia Kulbik Dance (guanyadors del programa televisiu “Tú Sí Que Vales” 2011), ha viatjat per tota Espanya, Rússia, Bèlgica i França (aquest últim país presentant l’espectacle “CUBE” al festival d’Avignon 2014), presentant els seus espectacles al Mercat de les Flors de Barcelona: “CAMINS”, 2014 i “InSomni”, 2015. Aquest últim projecte en col·laboració amb la Cobla de Sant Jordi, en el qual es va crear un espectacle de fusió de la música tradicional catalana amb l’street dance, amb una acceptació més que notable per part del públic.

Com a docent ha ensenyat a Itàlia (en tour per diferents ciutats, inclosa Roma), Alemanya (Frankfurt, Munich, Lorräc, a l’URBAN DANCE CAMP 2006, 2007 i 2008), Rússia (Moscow durant 10 anys), França (París, Toulousse, Montpellier, Saint Tropez, Lyon…), Anglaterra (Londres) i Suïssa (Biel, Bienne).

Ara ha arribat el moment de donar un pas endavant i plantar físicament un espai que representi la feina d’aquest coreògraf i docent, per investigar sobre la dansa i d’aquesta manera arribar als escenaris amb les noves generacions de ballarins que vulguin aprendre aquests estils de ball mitjançant les formacions que s’ofereixen, classes dirigides per a la especialització en estils i freestyle i preparació per a competicions.

Aquesta última és una part a tenir en compte ja que Kanga Valls porta 20 anys portant grups de Hip Hop a competició amb uns resultats molt positius, un palmarès de diversos grups campions d’Espanya des de 2022 fins l’actualitat, també segones i terceres posicions, campios d’Europa 2005 al campionat cel·lebrat a Lido di Jesolo (Itàlia). En competició individual, preparador i coreògraf de Tània Cornet, campiona del món 2016 a la competició cel·lebrada a Jersey (Anglaterra) i coreògraf del grup de Tap Dance “Vortex” (Moscú) campions del món amb una coreografia de fusió entre el Tap i el Hip Hop.

A l’escola, també hi ha espai per a la gent interessada en la dansa com un estil de vida sense obligacions, ja que també oferim classes tant per a adults com nens i nenes que vulguin ballar sense competir, sense tenir una obligació d’assistència, simplement per al plaer de ballar.

Anima’t i vine a provar MUSIQUE DANSA!

Contacta amb nosaltres!

Truca’ns

679 358 152

610 387 971