Professorat

Aquest és l’equip de professors/es

Kanga Valls

Kanga Valls

Hip Hop Fusió | Popping | Locking

Ballarí i coreògraf català amb una carrera de més de 20 anys com a docent i sobre l’escenari. 

Fundador, coreògraf i ballarí de la companyia “Kulbik Dance” (guanyadors del programa televisiu “Tú Sí Que Vales” 2011). Ha presentat dos espectacles al Mercat de les Flors de Barcelona: “CAMINS”, 2014, i “INSOMNI”, 2015. Aquest últim projecte en col·laboració amb la Cobra de Sant Jordi.

Fa 6 anys va arribar el moment de donar un pas endavant i plantar físicament un espai que representi el treball d’aquest coreògraf i docent per investigar sobre la dansa i, d’aquesta forma, arribar als escenaris amb noves generacions de ballarins que vulguin aprendre aquests estils de ball mitjançant les formacions que s’ofereixen, classes dirigides per a l’especialització en estils, freestyle i preparació de competicions i concursos.

Alba Blasco

Alba Blasco

Contemporani Fusió

Formada a Barcelona, Londres i Japó.

Ha estat ballarina de cantants com Shakira, Louane i Clara Peya, i en esdeveniments de diferents empreses de Barcelona i programes de televisió com Estrella Damm, Polònia (TV3), Galas de Navidad, Comics Show, This is Art…

També dirigeix la seva pròpia empresa de producció artística “Costa Brava Events”.

Ariadna Arànega

Ariadna Arànega

Hip Hop | Locking

S’ha format en molts estils de dansa però sobretot s’ha focalitzat en els Funkstyles, Locking y Popping (França, Japó…) nutrint-se i inspirant-se de la cultura en general amb la seva història, les seves bases i les seves tècniques, fent servir així el llenguatge del locking de forma actual buscant expressar la seva personalitat dins de l’estil.

Ha participat en diversos esdeveniments nacionals i internacionals tant a batalles de freestyle com a competicions coreogràfiques.

Elba Sosa

Elba Sosa

Comercial

S’ha format en estils com Hip-Hop, Popping, Locking, Heels i danses urbanes actuals a Barcelona i París.

Ha format part de l’elenc del musical “Grease Reloaded” de Mario&Christian, de videoclips i ha participat a esdeveniments i campionats nacionals i internacionals (Burgos New York, Finals Hannover, The Best On).

Té 8 anys d’experiència com a docent.

Sergi Segura

Sergi Segura

Hip Hop

S’ha format en estils com el New Jack Swing, Locking, Popping, Breaking i House a Barcelona i França.

Ha estat integrant de la companyia Street Squad, ha realitzat actuacions al parc temàtic Port Aventura i ha aparegut a programes com The Dancer.

És llicenciat en Filosofia i Educació. Té 5 anys d’experiència en classes d’infantil, youth i junior.

Natalia Joana

Natalia Joana

Hip Hop

És ballarina des dels 7 anys, especialitzada en Old School (Popping i Locking) i freestyle, i formada en altres estils com Hip Hop, Sexy, Dance Hall…

Ha rebut classes a l’escola Broadway Dance Center de Nova York i ha treballat com a ballarina per grans marques, cantants i festivals: Cola-Cao, Nike, Cazcarra, Crislo, RBF…

Ha estat finalista al programa de televisió “Got Talent 2019” amb Bdance megacrew.

Té una gran trajectòria al món de la competició destacant el 2º lloc a Battle All Styles i el 1º lloc de parelles al campionat europeu Oporto 2017.

Dèlia

Dèlia

Hip Hop

Va començar ballant contemporani a Musique i, a més a més, des de fa poc més d’un any s’està formant professionalment en Hip Hop, Contemporani, Ballet, Comercial i Jazz.

També ha fet un curs per ser monitora de temps lliure.

Paju

Paju

Danza Urbana

S’ha format professionalment a diverses escoles de dansa a nivell internacional com  Movement Life Style, Debbye Reynolds i KM (Los Angeles – California), i a EXPG, Dance Studio i Noa Dance Studio (Tokyo i Osaka – Japó).

Actual professor de dansa urbana a l’escola de dansa La Urban Dance Factory, Judit Font Dansa i Musique Dansa des de setembre de 2020.

Tània Cornet

Tània Cornet

Hip Hop | Popping | Locking

Té 16 anys i balla des dels 3 anys.

S’està formant en diversos estils com el Popping, Locking, Hip Hop, Contemporani i amb diversos professors/es com Kanga Valls, Alba Blasco, Cristina Burgos…

Ha rebut classes a Sevilla i Mallorca, ha participat en programes de televisió com “The Dancer” i “Got Talent” i ha guanyat campionats d’Espanya i Catalunya.

Contacta amb nosaltres!

Truca’ns

679 358 152

610 387 971